Voorzetbars zorgen ervoor dat jouw evenement nog meer straalt!
28 mei

Ben je aan het zoeken naar producten die een toevoeging zijn op jouw evenement? Jouw zoektocht eindigt hier! Voorzetbars zijn
namelijk dé toevoeging aan de inrichting van jouw evenement. Middels de voorzetbars van Jan van Pere Verhuur creëer je een extra beleving. Lees hieronder verder over onze voorzetbars.

Een extra belevingsplek

De afhaal- en uitgiftecorner wordt speciaal gemaakt middels een voorzetbar. De voorzetbar creëert een belevenisvolle hoek op jouw evenement. Bij Jan van Pere Verhuur hebben we verschillende voorzetbars in ons assortiment. Hierdoor ben je bij ons aan het juiste adres voor ieder soort evenement. Zo hebben we onder andere een voorzetbar waar kleurrijke ledverlichting in is verwerkt. Dit zorgt voor meer sfeer, maar ook een luxere beleving bij de gasten van jouw evenement. Daartegenover hebben we ook voorzetbars die beschikken over een robuuste en industriële stijl. Door deze eigentijdse en originele stijl van voorzetbars krijgt jouw evenement een belevenisvolle sfeer.

Waarom een voorzetbar?

Misschien vraag je je af waarom een voorzetbar voor zoveel beleving zorgt. Zoals hierboven al vernoemd is, kan ledverlichting in de voorzetbar zorgen voor meer sfeer. Daarnaast hebben onze voorzetbars echt karakter. Zo zijn de voorzetbars toegevoegd aan een collectie. De LeFabrique en Barn collectie hebben een eigen voorzetbar vol karakter mogen verwelkomen. Om een totaalpakket aan te kunnen bieden, vinden wij het belangrijk om te blijven vernieuwen, ook met onze voorzetbars.

Een onderdeel van een gehele collectie

Enkele van onze voorzetbars zijn opgenomen in een gehele collectie. Neem bijvoorbeeld de Barn collectie. In deze collectie zitten terrastafels, hangtafels, bankjes en natuurlijk voorzetbars. Om jouw evenement 100% in één stijl neer te zetten, is het een aanrader om een gehele collectie te huren. Van tafel tot voorzetbar, alles loopt in één lijn met elkaar.

Kortom, voorzetbars hebben ontzettend veel voordelen om te plaatsen op jouw evenement. Het draait immers allemaal om de beleving die jouw gasten ervaren!

Heb je na het lezen van deze blog interesse in het huren van onze voorzetbars of een gehele collectie? Dit kan je bestellen via onze website, maar wij vinden het geweldig om rond de tafel te zitten en creatief te wezen. Voor een afspraak, bel naar 0497-571835 of stuur een mail naar info@perenco.nl