Jan van Pere Verhuur sinds 1974

“Ga niet lenen bij de buren, maar bij Jan van Pere huren!”

Waarschijnlijk glimlach je bij deze slogan, maar toch bevat deze stelling een kern van waarheid. In vroegere dagen werden immers bij een feestje wat stoelen van de buren links geleend, een tafeltje bij de buren rechts en wat extra koffiekopjes bij de overburen. Tegenwoordig kiezen we echter massaal bij een feest voor gemak, kwaliteit en service. Dat is meteen de reden waarom Jan van Pere Verhuur een begrip in de regio is geworden.

Ons sympathieke familiebedrijf heeft zich door de jaren én door de generaties heen ontwikkeld tot een allrounder op het gebied van feestbenodigdheden en -verzorging.

Het verhuurbedrijf is opgericht in 1974 door Jan Teuwens. Zijn vader heette Peter (Peer) en van daar uit is de naam Jan van Pere ontstaan. Zoon Perry is van jongs af aan betrokken geweest bij het bedrijf, en is geleidelijk aan een steeds grotere rol gaan vervullen binnen het bedrijf. Vanaf 1995 is Verhuurbedrijf Jan van Pere aan een verdere ontwikkeling begonnen. In 2000 hebben Perry en zijn vrouw Janneke het bedrijf overgenomen van Jan. Dit was het startsein voor een enorme groei en doorontwikkeling van het bedrijf.

Bekijk de tijdlijn hieronder voor verschillende hoogtepunten van ons mooie familiebedrijf!

Ons team

Ons team bestaat uit 4 vaste mensen. Met een grote schat aan ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit en goede service.
Respect voor de klant, betrouwbaarheid en een goede service zijn voor ons belangrijke waarden.

We zijn trots op het feit dat we een familiebedrijf zijn, en werken met veel plezier. Uiteindelijk is feesten ons vak!