Duurzaamheid bij Jan van Pere Verhuur
2 nov

Anno 2020 is duurzaamheid niet meer weg te denken uit ons leven. Jan van Pere Verhuur is erg bewust bezig om de duurzaamheid toe te passen bij onder andere de verhuurartikelen. Zo is bijvoorbeeld de LeFabrique collectie gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast is het véél duurzamer om materialen te huren dan zelf te kopen! Lees hieronder verder.

Duurzame verhuurartikelen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen doet Perry zeker. “Een deel van ons assortiment hebben wij zelf gemaakt. Bijvoorbeeld de LeFabrique én Barn collectie is door ons ontwikkeld en gemaakt. Daarbij ben ik me erg bewust geweest van het uitkiezen van materialen om deze producten te maken. Ik heb voor gerecycled materiaal gekozen, omdat dit duurzamer is dan telkens nieuwe materialen kopen.”

Jan van Pere Verhuur denkt vooruit

“Wij zijn erg toekomstgericht aan het denken in de evenementenbranche. Zo willen wij het gebruik van plastic materialen terugdringen. Daarom zijn onze verhuurmaterialen nooit in (wegwerp)plastic verpakt. Tafelkleden, serviesgoed & glaswerk, tenten & springkussens en nog meer verpakken wij in kunststofbakken. Alle kunststofbakken worden op maat gemaakt zodat wij geen wegwerpmateriaal hoeven te gebruiken.”

“Verder denken wij ook aan duurzaamheid in ons magazijn. Om te voorkomen dat onze materialen vies worden door stof en dergelijken hebben wij zelf gerecyclede, stoffen afdekhoezen gemaakt. Deze doen we over de materialen heen zodat deze schoon blijven. De stoffen afdekhoezen gebruiken we zowel voor de opslag als voor de transport om de materialen te beveiligen.”

Daarnaast heeft Jan van Pere Verhuur maar liefst 54 zonnepanelen op het pand liggen.

Kortom: huren is véél duurzamer dan kopen en zeker als je huurt bij Jan van Pere Verhuur!