Dé voordelen van opblaasbare feestfiguren!
9 apr

Een speciale gelegenheid moet altijd gevierd worden, bijvoorbeeld als iemand een Abraham of Sara wordt. Omdat alle leeftijden een fantastisch feest verdienen, hebben wij feestpoppen in het assortiment waarop je zelf de leeftijd kan plakken. Lees hieronder de voordelen van opblaasbare feestpoppen!

Laat zien wat er te vieren is

Een opblaasbare feestpop in je tuin is natuurlijk dé manier om te laten zien dat iemand jarig is. Een verjaardag mag je immers niet zomaar voorbij laten gaan. Door de verwisselbare cijfers die op de feestpop geplakt kunnen worden, is elk gewenste leeftijd te vormen! Daarnaast hebben we ook een opblaasbare regenboog in ons assortiment; ideaal voor grote en kleine evenementen, zoals een wielerronde, festival of dorpsfeest, maar ook voor een bedrijfsfeest, open dag, of kinderfeest. Met onze opblaasbare feestfiguren laat je zien wat er te vieren is en kan niemand eromheen!

Verschillende feesten

De verschillende opblaasbare feestpoppen kunnen ingezet worden op verschillende feesten. Hieronder een rijtje waarbij elk feestfiguur past!

  • Verjaardag
  • 21 dinner
  • Abraham / Sara
  • Kinderfeest
  • Dorpsfeest
  • Bedrijfsopening of open dag
  • Speciaal jubileum

Makkelijk op te zetten

Onze opblaasbare feestfiguren zijn ontzettend makkelijk op te zetten. Heb je voldoende ruimte en een stroomaansluiting? Dan ben je al een heel eind. De blower (apparaat die lucht in het feestfiguur blaast zodat deze op komt te staan) maak je vast aan het feestfiguur, waarna je de blower aansluit op stroom. Daarna moet je het feestfiguur vastmaken met scheerlijnen en haringen. Het feestfiguur moet immers wel op z’n plek blijven staan!

Opblaasbaar feestfiguur huren

Natuurlijk ben je geen hele week jarig, of duurt de bedrijfsopening niet twee weken. Daarom is het ideaal om een opblaasbaar feestfiguur te huren. Zo kan je bepalen hoelang je de feestfiguren wilt hebben en daarna gaan ze weer terug naar ons magazijn. Daarnaast is huren natuurlijk véél duurzamer dan een opblaasbaar feestfiguur kopen. Kortom er zitten alleen maar voordelen aan het huren van opblaasbare feestfiguren, toch?

Ben jij na het lezen van deze blog benieuwd naar onze opblaasbare feestfiguren? Bekijk ze dan hier.
Wil je één of meerdere opblaasbare feestfiguren huren? Geweldig! Neem contact met ons op of bestel meteen via onze website.