Beleving en genieten is het belangrijkste op jouw event!
24 jul


Ieder jaar wordt beleving steeds belangrijker bij evenementen. Denk daarbij aan de entree, maar ook aan de inrichting van jouw feestruimte. Jouw gasten moeten het evenementen zo ervaren, dat ze het liefst iedere dag terug willen komen! Kortom: beleef & geniet samen met Jan van Pere Verhuur.

Hoe zorgt de inrichting voor een beleving?

De inrichting van de feestlocatie is sfeerbepalend. Het hangt af van welke boodschap overgebracht moet worden, om de inrichting te bepalen. Vaak is het de bedoeling dat als gasten arriveren, direct het wow-effect hebben. Dit effect kan je natuurlijk op verschillende manieren creëren. Neem als voorbeeld een eethoek op de feestlocatie. Om voor nog meer beleving en sfeer te zorgen, kan je hier uitpakken. Denk daarbij aan een fantastische foodstand (met passende verlichting), maar ook een paëllapan op meubel kan zorgen voor dat extra wow-gevoel.

Moet dan een ontwerper ingezet worden voor de inrichting?

Nee, helemaal niet! Bij Jan van Pere Verhuur is het onze service om mee te denken met jullie wensen en ideeën. De inrichting van de feestlocatie hoort daar natuurlijk bij. Met jarenlange ervaring, maar ook met creativiteit en persoonlijke benadering zijn wij in staat om onze klanten vooruit te helpen. Van meedenken met de plekken van de materialen tot aan de verlichting, wij hebben deze kennis in huis.

Beleef & geniet

Wellicht heb je deze slogan ons vaker horen zeggen, of heb je deze gelezen op een van onze bussen. Wij staan voor beleving, oftewel beleef & geniet op ieder evenement. Op verschillende manieren kan gezorgd worden voor beleving, en de inrichting van de feestruimte is daar één van. Wij staan te popelen om met jullie mee te denken, jullie onze allerbeste service aan te bieden en te zorgen voor een echte beleving. Door middel van al onze eigen bedachte collecties zijn wij in staat om te zorgen voor een unieke inrichting. Wij denken out of the box om tot het beste resultaat te komen voor de klant.

Ben jij er klaar voor om te beleven en genieten? Wij ook! Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken of om meteen een bestelling door te geven.